Hva Du Kan Forvente På Trening


Jazzercise er den opprinnelige treningsformen innen aerobics. Vi samler bevegelser fra dans, styrketrening, yoga, Pilates og kickboksing i én morsom og effektiv økt som trener hele kroppen. Blandingen av dansebevegelser fra latino, hiphop og jazz gjør at Jazzercise føles mer som en tur på byen med venninnene enn en treningsøkt!

Programmene blir koreografert etter moderne hits fra ledende artister. Øvelsene blir ofte imitert, men originalen er som kjent alltid best. Med sine friske bevegelser, trendy musikk og rendyrkede motivasjon kommer ingen andre fitnessprogrammer i nærheten.


Jazzercise-instruktører
Jazzercise-instruktørene er positive motivatorer som gir deg lettforståelige signaler og sikkerhetspåminnelser. Hver instruktør går gjennom et intenst utvelgelses- og opplæringsprogram og lærer også førstehjelp. I tillegg fortsetter de sin læring ved hjelp av fitnesskurs som holder dem oppdatert på de siste trendene innen treningsprogrammer.

Hvor mange kalorier vil jeg forbrenne?

Du vil forbrenne opptil 600 kalorier på én 60-minutters økt! Har du lyst til gi Jazzercise en sjanse? Finn en klasse i dag!

Hvilke resultater kan jeg forvente?
Hver Jazzercise-klasse består av kardiobevegelser for å forbedre kondisjonen og forbrenne mye kalorier, styrketrening for å definere muskler og styrke kjernemuskulaturen, og strekkøvelser for å øke smidigheten. Gjennom bruk av håndholdte vekter, elastiske motstandsbånd og baller får du en treningsøkt for hele kroppen mens du svir av fett og har det gøy!

Hvor mye koster det?
Gå til Finn en klasse for å finne lokale priser, eller besøk vår Spesialtilbud-side for å se rabatter.

Er du nervøs før første klasse?
Du blir beroliget med en gang du kommer til en av våre fitnessgrupper. Jazzercise er et veldig imøtekommende miljø uten snev av konkurransementalitet. Jazzercise-instruktørene og kundene våre er vennlige og hjelpsomme, så du vil aldri føle deg alene.

Vet du ikke hvordan du danser?
Ikke noe problem! Dansebevegelsene er grunnleggende og enkle å følge, og instruktørene gir trinnvise instruksjoner som sørger for at du aldri mister takten. I tillegg kan du lære de grunnleggende trinnene hjemme ved å klikke på Lær bevegelsene.

Tilbyr Jazzercise andre former for dansetrening?
Ja. Noen steder tilbyr Jazzercise Express, Body Sculpting (kroppsskulpturering), Jazzercise Low Impact (lav intensitet) og Jazzercise Lite. Klikk her hvis du vil ha informasjon om utvalget av fitnessklasser.

Har du fortsatt spørsmål?
Send e-post til customercare@jazzercise.com eller ring oss på (760)476-1750 eller (800)FIT-IS-IT.

Andre ressurser som Jazzercise tilbyr:
Ved siden av treningsklasser har Jazzercise mange ressurser som kan hjelpe deg med å nå dine fitnessmål og holde deg i god form. Her er bare noen få ting du kan bruke:

  • Månedlige og ukentlige utskrivbare fitnesslogger Skriv ut disse loggene og følg med på treningsutviklingen din.
  • Jazzercise-nyheter og informasjon vær den første som får vite ting! Meld deg på vår e-postliste og motta Jazzercise-nyheter, tilbud og kampanjer, samt helse- og ernæringsinformasjon. Meld deg på e-postlisten vår i dag!
  • Jazzercise-instruktør Jazzercise-instruktører er kjent verden over for sin fitnessekspertise, energi, omtanke, motivasjon og ikke minst sitt engasjement. Hvis du har spørsmål, er det bare å spørre instruktøren. De er der for deg!

Can't make it to dance workout class? Try one of these Jazzercise workout DVDs.

To purchase a Jazzercise DVD online, click on it below or call (800)FIT-IS-IT. Get more info about Jazzercise DVDs.